888 kérdés és válasz spanyol nyelvből – Szóbeli nyelvvizsgára és érettségire készülőknek – A2/B1

2019-06-04   |   by admin

A könyv tartalma:

Székácsné László Éva  - 888 kérdés és válasz spanyol nyelvből - Szóbeli nyelvvizsgára és érettségire készülőknek - A2/B1

Letöltés 888 kérdés és válasz spanyol nyelvből – Szóbeli nyelvvizsgára és érettségire készülőknek – A2/B1 könyvet pdf, epub és mobi

888 kérdés és válasz spanyol nyelvből – Szóbeli nyelvvizsgára és érettségire készülőknek – A2/B1.pdf
888 kérdés és válasz spanyol nyelvből – Szóbeli nyelvvizsgára és érettségire készülőknek – A2/B1.epub
888 kérdés és válasz spanyol nyelvből – Szóbeli nyelvvizsgára és érettségire készülőknek – A2/B1.mobi


  • Maxim Könyvkiadó
  • Nyelvkönyv, szótár
  • 292 oldal
  • Kötés: puhatáblás ragasztott
  • ISBN: 9789632611983
  • Cikkszám: 1056230
  • Nyelv: magyar – spanyol
  • Kiadás éve:
  • Illusztrátor:

A könyv részletei 888 kérdés és válasz spanyol nyelvből – Szóbeli nyelvvizsgára és érettségire készülőknek – A2/B1

Töltse le az ingyenes PDF 888 kérdés és válasz spanyol nyelvből – Szóbeli nyelvvizsgára és érettségire készülőknek – A2/B1 fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A 888 kérdés és válasz spanyol nyelvből – Szóbeli nyelvvizsgára és érettségire készülőknek – A2/B1 PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés 888 kérdés és válasz spanyol nyelvből – Szóbeli nyelvvizsgára és érettségire készülőknek – A2/B1 (pdf, epub és mobi)

888 kérdés és válasz spanyol nyelvből – Szóbeli nyelvvizsgára és érettségire készülőknek – A2/B1 leírása

Könyvünkkel a spanyol nyelvtudás megszerzéséhez, illetve tökéletesítéséhez szeretnénk segítséget nyújtani. A kötet általános nyelvi szintje a Közös Európai Referenciakeret által meghatározott. A2/B1 szint, amely Magyarországon a középszintű érettségi, illetve az egynyelvű és kétnyelvű alapfokú nyelvvizsgák elfogadott szintje. A kötet 20 fejezetet tartalmaz, mindegyik fejezet egy-egy nagyobb témakört fed le. A fejezetek bemelegítő feladattal kezdődnek, amely a témára való ráhangolódást segíti. A szóbeli vizsgára való felkészülést teszik eredményesebbé a beszélgetést, vitát, véleménykifejtést kezdeményező kérdések, illetve az ezeket követő mintaválaszok. A kérdések megegyeznek az érettségin és a nyelvvizsgákon előforduló leggyakoribb kérdésekkel, a mintaválaszok pedig felölelik a vizsgákon felmerülő összes lehetséges témát. Minden kérdéssort egy spanyol-magyar szószedet követ, amely az adott téma legfontosabb szavait tartalmazza. A megszerzett ismereteket a tanulók az olvasott, illetve hallott szöveg értését ellenőrző feladatokkal fejleszthetik, illetve ellenőrizhetik. A fejezetek rövid nyelvtani emlékeztetőket, mintadialógusokat, valamint kommunikációs feladatokat is tartalmaznak. A szövegértés feladatok hanganyaga mp3 formátumban, ezek szövegátiratai, valamint a megoldókulcs kiadónk honlapjáról tölthető le.

Leave Your Comment