2012 – Háború a lelkekért

2019-05-28   |   by admin

A könyv tartalma:

Whitley Strieber - 2012 - Háború a lelkekért

Letöltés 2012 – Háború a lelkekért könyvet pdf, epub és mobi

2012 – Háború a lelkekért.pdf
2012 – Háború a lelkekért.epub
2012 – Háború a lelkekért.mobi


A könyv részletei 2012 – Háború a lelkekért

Töltse le az ingyenes PDF 2012 – Háború a lelkekért fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A 2012 – Háború a lelkekért PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés 2012 – Háború a lelkekért (pdf, epub és mobi)

2012 – Háború a lelkekért leírása

Ez az az év, amelyben a maják szerint időszámításunk véget ér. Kutatók azt állítják, ugyanebben az évben érkezik el Földünk egy 26 000 éves ciklus végére, egy vonalba kerülve a Galaktika síkjával. Az indián mítoszok az Ősi Bölcsesség visszatértét jövendölik bolygónkra 2012 december 21-én.
Vajon pontosan mi fog történni? Mi vár az emberiségre ezen az egyáltalán nem távoli napon? A pusztulás? Vagy egy új kor hajnala? Amikor legutóbb hasonló együttállás következett be, a a cro-magnoni ember csodálatos barlangrajzokat hozott létre Franciaország déli részén. Következhet be újabb ilyen fontos fordulópont civilizációnk történetében? A válaszoktól egész világunk sorsa függhet. És talán nem is csak a mi világunké.

Whitley Strieber amerikai bestsellerszerző közelebb állhat a titok megfejtéséhez bármelyikünknél. Amióta a ’80-as évek közepén idegen lények rabolták el, hátborzongató könyveket ír földönkívüli látogatókról és az emberiséget fenyegető katasztrófákról. Egy korábbi műve alapján készült Roland Emmerich Holnapután című filmje, és most ismét egy elképesztő és filmszerű történettel áll elő – ami akár valósággá is válhat.

Leave Your Comment