1453 – Konstantinápoly utolsó nagy ostroma

2019-02-18   |   by admin

A könyv tartalma:

Roger Crowley - 1453 - Konstantinápoly utolsó nagy ostroma

Letöltés 1453 – Konstantinápoly utolsó nagy ostroma könyvet pdf, epub és mobi

1453 – Konstantinápoly utolsó nagy ostroma.pdf
1453 – Konstantinápoly utolsó nagy ostroma.epub
1453 – Konstantinápoly utolsó nagy ostroma.mobi


  • Park Könyvkiadó Kft.
  • Történelmi
  • 386 oldal
  • Kötés: puhatáblás ragasztott
  • ISBN: 9789633555736
  • Cikkszám: 1069919
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei 1453 – Konstantinápoly utolsó nagy ostroma

Töltse le az ingyenes PDF 1453 – Konstantinápoly utolsó nagy ostroma fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A 1453 – Konstantinápoly utolsó nagy ostroma PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés 1453 – Konstantinápoly utolsó nagy ostroma (pdf, epub és mobi)

1453 – Konstantinápoly utolsó nagy ostroma leírása

1453 tavaszán az oszmán törökök Konstantinápoly ellen vonultak valóra váltani a régi iszlám álmot: a keresztény Bizánc ezeréves fővárosának elfoglalását. A bekövetkező ostromban a védők kicsiny csapata szembeszállt a tízszeres túlerőben lévő roppant oszmán hadsereggel egy földön, vízen és föld alatt vívott hősies küzdelemben.

Roger Crowley (1951) angol nyelvet és irodalmat tanult a Cambridge-i Egyetemen, majd Isztambulba költözött. Ma az angliai Gloucestershire-ben él, és ismeretterjesztő történeti műveket ír. Fő témája a mediterrán térség története, Velencéről is jelent meg könyve. A hajóscsaládból származó brit író rengeteget utazik: az elmúlt években körbejárta a Fekete-tenger partvidékét, jelenleg Szicília körbehajózására készül.

„A huszonegy éves Mehmed szultán könyörtelen, ám újító, lobbanékony, ám sokoldalú és mindenekelőtt fáradhatatlan uralkodóként lép elénk e magával ragadó, üde és eleven könyv lapjairól – méltó utódja Nagy Sándornak és a római császároknak, akiket legalább annyira csodált, mint bármelyik muszlim hőst.”

–Malise Ruthven, Sunday Times

Leave Your Comment