111 Különleges hely – Bécs

2019-07-04   |   by admin

A könyv tartalma:

Lucia Jay von Seldeneck - 111 Különleges hely - Bécs

Letöltés 111 Különleges hely – Bécs könyvet pdf, epub és mobi

111 Különleges hely – Bécs.pdf
111 Különleges hely – Bécs.epub
111 Különleges hely – Bécs.mobi


  • Kossuth Kiadó Zrt.
  • Utazás
  • 240 oldal
  • Kötés: füles, kartonált
  • ISBN: 9789630994668
  • Cikkszám: 1068744
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei 111 Különleges hely – Bécs

Töltse le az ingyenes PDF 111 Különleges hely – Bécs fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A 111 Különleges hely – Bécs PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés 111 Különleges hely – Bécs (pdf, epub és mobi)

111 Különleges hely – Bécs leírása

Ha azt hittük, már mindent tudunk Bécsről, tévedtünk: Európa egyik legszebb városa újra és újra meglepi a visszatérő turistákat. A város történelme kétségkívül sokféle szemüvegen keresztül nézhető, melynek segítségével a jelenkort is újraértelmezhetjük.

A kötet szerzője, PeterEickhoff a világhírű látványosságok helyett most 111 különleges, szokatlan, meglepő, felkavaró, szórakoztató és csodás helyre kalauzol bennünket: az egykori monarchia diszkrét rejtekajtói mögé éppúgy, mint a modern Bécs feltűnő, kivilágított és népszerű szórakozóhelyeire, posztmodern kávéházakba, régi vendéglőkbe (beisl), vagy éppen régen elfeledett hátsó udvarokba.

A kötetben sokféle izgalmas kérdésre választ kaphatunk. Hova temetkeznek titkon az írók? Melyik az a szálloda, ahol a legromantikusabb randevút szervezhetjük meg? Hol van az a hely, ahol Bécs gonosz és kedves arca egyaránt megmutatkozik? És vajon hol látható egy elvetemült gyilkos kiállított koponyája?

A helyszínek e bámulatosan változatos egyvelege még a helybeliek számára is sok meglepetést tartogat, és a hagyományos turistakalauzok kiváló kiegészítése.

Leave Your Comment