100 misztikus és szent hely – Spirituális utazás a világ körül

2019-04-16   |   by admin

A könyv tartalma:

Michael Ondaatje - 100 misztikus és szent hely - Spirituális utazás a világ körül

Letöltés 100 misztikus és szent hely – Spirituális utazás a világ körül könyvet pdf, epub és mobi

100 misztikus és szent hely – Spirituális utazás a világ körül.pdf
100 misztikus és szent hely – Spirituális utazás a világ körül.epub
100 misztikus és szent hely – Spirituális utazás a világ körül.mobi


  • Kossuth Kiadó Zrt.
  • Utazás
  • 240 oldal
  • Kötés: keménytáblás
  • ISBN: 9789630972710
  • Cikkszám: 1033963
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei 100 misztikus és szent hely – Spirituális utazás a világ körül

Töltse le az ingyenes PDF 100 misztikus és szent hely – Spirituális utazás a világ körül fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A 100 misztikus és szent hely – Spirituális utazás a világ körül PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés 100 misztikus és szent hely – Spirituális utazás a világ körül (pdf, epub és mobi)

100 misztikus és szent hely – Spirituális utazás a világ körül leírása

Némely különleges helyek mélységesen megindítanak bennünket – egyfajta belső szépség árad belőlük, melynek révén közvetlen kapcsolatba kerülünk a lélekkel. Lehet az egy templom, egy megemlékezéshez kapcsolódó emlékmű, egy út menti szentély vagy egy ősi, szent tradíciók által áthatott terület. Az ilyen helyek felkeresése megéri a fáradságot. Tartalommal töltik meg életünket, felébresztik bennünk az áhítat, a szépség vagy a békesség érzését.
Könyvünk a világ száz, nagy gonddal megválasztott, lélekemelő helyére viszi el önöket, a bretagne-i Carnac ősi megalitjaitól a jávai buddhista Borobudur templomkomplexumig, Bighorn óriási orvosságos kerekétől, mely az egyesült államokbeli Wyomingban található, Pekingbe, a konfuciánus Ég Templomáig. Az egyes helyeket híven megidéző leírások jeles szerzők tollából valók, akik a maguk utánozhatatlan stílusában osztják meg velünk személyes gondolataikat. Azok az utazók, akik maguk is szeretnék megismerni ezeket a helyeket, a könyv végén hasznos, a turisták számára praktikus információkat tartalmazó helynévtárat találnak.
Ezekben a misztikus és szent helyekben megmerítkezve, a táj, a művészet
és a lélek sugárzó találkozásánál kitágul életünk perspektívája. Ez a kötet ehhez a megmerítkezéshez nyújt inspirációt és ismereteket.

Leave Your Comment